Leveringscondities

Herroepingsrecht

Voor alles wat u via onze webshop koopt geldt een herroepingsrecht. Dit betekend dat u een afkoelingsperiode van 14 dagen heeft om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

‘De ondernemer (De Waltakke / Jachtkledingonline.nl) vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer (De Waltakke / Jachtkledingonline.nl) in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer (De Waltakke / Jachtkledingonline.nl)  aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer((De Waltakke / Jachtkledingonline.nl) gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’’

 

Ruil en Retourservice

Wij willen graag dat u met uw aankoop van jachtkledingonline.nl tevreden bent. Is de aankoop niet zoals verwacht of wilt u een andere maat? Geen probleem! U kunt het artikel met de originele labels binnen 14 dagen, ingaande op de dag van ontvangst van het product, ruilen of retourneren. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen.

Heeft het artikel sporen van gebruik is het vervuild, beschadigd of is het artikel speciaal voor u op maat gemaakt? Dan is ruilen of retourneren helaas niet mogelijk.

Uiteraard kunt u de kleding of schoeisel wel eerst passen. De verzenkosten voor het ruilen of retourneren zowel binnen als buiten Nederland betaalt u zelf. Heeft u door onze schuld een verkeer artikel ontvangen betalen wij u de verzendkosten uiteraard terug.

Op welke wijze kunt u retourneren?

Verpak het artikel of de artikelen met de factuur in stevige verpakking bijvoorkeur de originele verpakking.

Stuur het pakket naar retouradres:

Jachtkledindingonline.nl / De Waltakke
Bolksbeekweg 7

7241 PH LOCHEM

Wij adviseren u om het pakket met een handtekening bij ontvangst (Zeker Pakket TNT Post) te verzenden. U bent aansprakelijk voor de aankomst van het pakket. Bewaar het afgiftebewijs dus goed. Zodra wij uw pakket hebben ontvangen, krijgt u ter bevestiging een e-mail bericht. Als u ons hierna u bank rekeningnummer en de te naam stelling hiervan via e-mail na ons toe laat komen storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening.

Jachtkledingonline.nl / De Waltakke vergoedt al uw betalingen, inclusief eventuele in rekening gebrachte leveringskosten voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u Jachtkledingonline.nl / De Waltakke de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos.
Heeft u gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, is Jachtkledingonline.nl / De Waltakke niet verplicht de bijkomende kosten voor de duurdere methode terug te betalen.

Mocht u nog vragen hebben kunt u ons mailen via info@jachtkledingonline.nl of telefonisch bereiken op 0573-471313.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur

 

Garantie & Klachten Service

Wij willen graag dat u met uw aankoop van jachtkledingonline.nl tevreden bent. Is de aankoop niet zoals verwacht of wilt u een andere maat? Geen probleem! U kunt het artikel met de originele labels binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen. Heeft het artikel sporen van gebruik is het vervuild, beschadigd of is het artikel speciaal voor u op maat gemaakt? Dan is ruilen of retourneren helaas niet mogelijk.

Uiteraard kunt u de kleding of schoeisel wel eerst passen. Bij ruil- en retourservice leest u hoe u kunt ruilen of retourneren en wat retourneren kost.

 

Wat doe ik als ik een verkeerd artikel heb ontvangen?

Wij verwerken uw bestelling met veel zorg. Toch kan het een keer mis gaan. Heeft u een artikel ontvangen dat u niet heeft besteld? Neem contact met ons op via info@jachtkleding .nl, of telefonisch op 0573-471313.

Wij zorgen dat u kosteloos het goede artikel of geld terug ontvangt.

 

Heb ik garantie op een artikel?

U heeft recht op gratis herstel of vervanging als een mankement binnen 6 maanden of binnen de fabrieksgarantie ontstaat. Gaat uw artikel buiten de garantie periode onverwachts kapot, dan kunt u natuurlijk ook op ons rekenen. Is de aankoop al lang in gebruik of verlengt de reparatie de levensduur aanzienlijk dan kan het zijn dat wij u een bijdrage in de kosten vragen. Neem voordat u het artikel retour stuurt, contact op met ons via info@jachtkleding.nl, of telefonisch. Bij ruil- en retourservice leest u hoe u kunt retourneren en wat retourneren kost.

 

Hoe werkt de klachtenprocedure?

Heeft u een klacht over onze service? Laat het ons schriftelijk weten per e-mail (info@jachtkledingonline.nl). We onderzoeken uw klacht en nemen binnen een week contact met u op. Onze klachtenregeling leest u in artikel 14 van de algemene voorwaarden. We werken volgens de klachtenregeling van de Stichting Webshop Keurmerk